Acasă Actualitate Onofrei castiga functia de prefect in instanta

Onofrei castiga functia de prefect in instanta


Intră acum și în grupul de

Subprefectul judetului Suceava, Orest Onofrei, a câstigat procesul pe care l-a intentat Guvernului României pentru repunerea sa în functia de prefect al judetului. Surse din cadrul Curtii de Apel Suceava ne-au declarat ca procesul s-a judecat si ca judecatorii ar fi decis ca Onofrei are dreptate si ar trebui repus pe functie. Orest Onofrei a dat în judecata Guvernul pentru faptul ca a fost schimbat din functia de prefect în cea de subprefect al judetului Suceava.

Onofrei sustine ca a fost schimbat fara nici un motiv si ca de fapt, întreaga poveste tine doar de faptul ca a refuzat sa candideze pentru PNL Suceava în alegerile generale din toamna acestui an.
    Onofrei a cerut în urma cu câteva saptamâni, încetarea relatiilor de munca cu Guvernul, dar a fost refuzat. Din acest motiv a demisionat si asteapta ca executivul central sa ia act de demisia sa. Onofrei a fost anuntat drept candidatul PD-L Suceava pentru colegiul Suceava la Senat.
  În cazul când Onofrei va fi repus în drepturi, este foarte posibil ca procesul sa continue la Înalta Curte de Justitie si Casatie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version