Europarlamentarul Catalin Nechifor crede ca in conflictul dintre prefectul Baisanu si presedintele CJ, va invinge ratiunea


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul sucevean Catalin Nechifor, a cerut într-o conferinta de presa, instituirea starii de normaliate la nivelul Palatului Administrativ al judetului Suceava, dupa ce duminica, prefectul judetului si presedintele Consiliului Judetean Suceava numai nu s-au batut în cadrul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta. „Nu vreau sa analizez ceea ce s-a întâmplat în sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta. Cred ca este o situatie fireasca ca acest organism sa-si faca treaba. Exista o structura aprobata prin legislatia specifica, este prefectul cel care se ocupa de organizarea în teritoriu în astfel de situatii si cred ca noi ceilalti, atât clasa politica, cât si Consiliul Judetean si primarii suntem practic obligati sa ne dam concursul pentru a putea remedia cât mai repede ceea ce s-a stricat în vara acestui an”, a explicat Catalin Nechifor.

Acesta a mai transmis „un semnal de pace” prefectului si sefului administratiei judetene, exprimându-si speranta ca inteligenta si dorinta de a ajuta oamenii vor avea prioritate. „Chiar daca este campanie electorala, trebuie sa vedem în primul rând de nevoile cetateanului”, a conchis Catalin Nechifor, care a precizat ca disputele dintre cele doua administratii nu face decât sa dauneze grav refacerii infrastructurii afectate la inundatii. 


Intră acum și în grupul de