A inceput un nou an scolar


Intră acum și în grupul de

Pentru un numar de cca 129.500 de elevi din judetul Suceava, luni a început un nou an scolar.

Desi vremea a fost una potrivnica, primarul Sucevei, Ion Lungu, nu a renuntat la „pelerinajul” pe la unitatile scolare din municipiu, cu ocazia deschiderii noului an scolar. Acesta a fost prezent la festivitatile de la Scoala generala nr.9 „Ion Creanga” din cartierul Obcini, Scoala generala nr. 11 „Miron Costin” din Burdujeni, Scoala generala nr. 6 din Burdujeni-sat, Scoala generala nr. 7 din cartierul Itcani si Colegiul National „Petru Rares”, unde este eleva fiica sa.

Pe de alta parte, în municipiul Suceava exista un numar de trei gradinite, unde cursurile vor începe cu întârziere, deoarece nu s-au încheiat lucrarile de investitii, a mentionat Ion Lungu.

Edilul sef sucevean a precizat ca activitatea va începe în data de 29 septembrie la gradinita „Prichindelul” din Cuza Voda , pe 13 octombrie la gradinita „Aschiuta”, situata pe strada Alexandru cel Bun si pe 15 octombrie la noua gradinita din cartierul Obcini.

Primarul Ion Lungu a tinut sa precizeze ca în ultimii 4 ani, în unitatile scolare din Suceava s-au investit peste 10 milioane de euro. 


Intră acum și în grupul de