Fotbal : “Mourinho: Chivu-Grande. Radoi-Valoros. Mutu?Urmatoarea intrebare!”


Intră acum și în grupul de

Desi nu a antrenat niciodata o echipa din Liga I si desi nu ne-a fost nici macar adversar vreodata, Jose Mourinho a avut si are legatura cu fotbalul românesc, sau mai bine zis cu trei dintre cei mai buni jucatori ai actualei generatii: Cristi Chivu, Mirel Radoi si Adrian Mutu.
Pe primul îl are elev, pe al doilea l-ar vrut dar nu l-a putut avea, iar pe al treilea l-a avut dar ar fi vrut mai mult ca sigur sa nu îl aiba în veci.
Pe Cristi Chivu îl considera un jucator de clasa mondiala, fiind extrem de multumit ca îl are la echipa si ca este unul dintre favoritii lui. „Cristian? E un grande! Am vazut ca s-a pregatit bine si ma bucur ca s-a alaturat lotului de jucatori valizi, este un jucator foarte important pentru noi. Chivu, Samuel, Cordoba sunt jucatori cu care mi-ar fi placut sa lucrez de la început… De asta cam si pun presiune pe staff-ul medical”, a spus Mourinho într-un interviu acordat cotidianului Prosport.

Tehnicianul Inter-ului a acceptat sa vorbeasca si despre Mirel Radoi, fotbalist pe care recunoaste ca si l-a dorit mult si pe care îl considera un fundas de talie mondiala. „Radoi este cu siguranta un jucator de mare valoare, orice antrenor si l-ar dori. Dar cum transferul nu s-a realizat, nu pot vorbi mai mult”, a mai tinut sa precizeze antrenorul portughez.
Evident, inevitabilul a urmat. Întrebat însa despre Adi Mutu, Jose Mourinho a raspuns sec „Urmatoarea întrebare, va rog”, lasând de înteles ca regreta enorm ceea ce s-a întâmplat la Chelsea, când l-a avut elev pe Briliant. Adi stie de ce…


Intră acum și în grupul de