Fotbal : Dani Coman: Mai sunt sanse sa raman la Rapid


Intră acum și în grupul de

Sa se încheie în sfârsit „telenovela Coman” si sa treaca Rapidul peste criza de portari cu care se confrunta? Sanse ar fi, cel putin din punctul de vedere al internationalului român. El însa considera ca oferta financiara facuta de gruparea visinie nu este deloc satisfacatoare.
Primul pas spre reconciliere a fost, totusi, facut. Daca în urma cu ceva timp nici nu putea fi vorba despre a ramâne la gruparea giulesteana, acum Dani Coman a nuantat declaratiile. Este si normal, perioada de transferuri a trecut, iar pâna la iarna mai este destul.

„Îmi pare foarte rau, îmi doresc foarte mult sa joc, din punctul meu de vedere mai exista sanse sa ramân la Rapid. O sa pun si acum, si peste cinci ani, toata viata o sa pun Rapidul pe primul loc. Eu am vrut si înainte, vreau si acum sa joc la Rapid. Dar e mult prea mica oferta care mi-a fost facuta”, a spus Coman.
Ultima oferta pe care sustin oficialii giulesteni ca i-au facut-o portarului român este de 300.000 de euro pe an plus 100.000 la semnarea contractului. Însa clubul nici macar nu a primit un raspuns de la Coman.
Acum, totul depinde de Fathi Taher. Daca iordanianul va fi de acord, conducerea clubului va relua negocierile cu Dani Coman. Situatia s-a tensionat mult dupa greselile comise de Pardo în meciul cu Timisoara, din deplasare, dar si dupa gafele facute în fata propriilor suporteri, cu Unirea Urziceni.

Fotbal. Mutu: „Cu Steaua nu joc pentru România, ci pentru Fiorentina”
Atacantul clubului Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat ca nu se teme de modul în care va fi primit la meciul din Ghencea, ci, din contra, ostilitatea de care ar putea avea parte în disputa cu ros-albastrii îl va face sa-si doreasca si mai mult sa câstige.
„Nu are de ce sa-mi fie frica de reactia publicului din Ghencea. Vin sa-mi fac treaba, sa joc bine si sa marchez. Nu ma intereseaza daca ma va fluiera tot stadionul din primul minut. Nu joc pentru România, joc pentru Fiorentina! Din contra, ma va ambitiona si mai mult… Nu m-am intimidat cînd m-au fluierat 80.000 de fani la Roma si-mi spuneau sa mor”, a declarat decarul echipei din Florenta.
„Briliantul” îi exclude pe elevii lui Marius Lacatus din calculele pentru calificarea mai departe în Champions League, considerând chiar ca stelistii vor termina grupa pe ultima pozitie a clasamentului. „Favorite sunt Bayern si Lyon, dar atât noi cât si Steaua o sa ne jucam sansa si o sa încercam sa producem surpriza. Pe hârtie, noi si Steaua ne vom bate pentru locul trei, dar în teren lucrurile vor sta altfel. Fiorentina si Bayern vor merge mai departe. Nu cred ca stelistii vor prinde locul trei, dar puncte vor face, sigur”, a fost parerea lui Mutu.
Aruncând o privire si în grupa campioanei României, CFR Cluj, fotbalistul nu-i acorda nicio sansa echipei ardelene si este dezamagit de faptul ca Ioan Andone a fost demis de la echipa dupa ce a câstigat campionatul si cupa. „Grupa CFR-ului nici nu mai e nevoie sa o comentez. În schimb m-a surprins demiterea lui Andone. Mi se pare foarte ciudat si lipsit de tact. Lui Andone, trebuiau sa-i faca, daca nu o statuie, macar sa-i fi pus un poster în incinta stadionului”, a declarat Mutu.


Intră acum și în grupul de