Doi tineri suceveni, băuți și fără permis de conducere, prinși în trafic în timp ce conduceau autoturisme


Intră acum și în grupul de

Doi tineri suceveni, băuți și fără permis de conducere au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autoturisme și sunt cercetați penal.

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 01.20, în timp ce acționa pe raza de competență, o patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, a identificat ieșind de pe DC Dragoşa, către DJ 176 Frumosu, un autoturism, al cărui șofer, la vederea autospecialei de poliţie, a virat imediat spre stânga și a oprit pe marginea drumului, stingând şi farurile autoturismului.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Frumosu, care inițial, a negat faptul că el a condus autoturismul.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost sancţionat cu amendă conform O.U.G.  nr.195/2002 modificată

Duminică dimineața, la ora 03.20, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ 291A,  din comuna Zvoriștea, autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani, din  comuna Adâncata, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002.

În ambele cauze s-au deschis dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.


Intră acum și în grupul de