Doi suceveni prinși de polițiști circulând cu mașini cu numere provizorii de înmatriculare expirate și care aparțineau altor autovehicule


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat, vineri, doi suceveni care circulau cu mașini ce aveau numere provizorii de înmatriculare care aparțineau altor mașini.

Astfel, vineri la ora 11.50, un echipaj din cadrul Poliției orașului Broșteni, a oprit pentru control pe DN 17B , din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, numerele provizorii aparţin unui al autoturism şi sunt expirate din 30.01.2018.

Tot vineri,  în jurul orei 19.42, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Nicolae Bălcescu din localitate, autoturismul cu  număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date și a certificatului de înmatriculare din străinătate, prezentat de conducătorul auto, polițiștii au stabilit faptul că, numărul de înmatriculare provizoriu românesc, aparține unui alt autoturism și este expirat din 04.10.2016.

Totodată, polițiștii au mai stabilit și faptul că, la 21.12.2017, plăcuțele cu numărul de înmatriculare eliberate de Marea Britanie, au fost reținute pentru lipsa asigurării RCA obligatorii, fiind eliberată o dovadă fără drept de circulație.

În ambele cazuri au fost deschise dosare penale pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de