Primarul Sucevei, Ion Lungu, încrezător în noul ministru al Finanțelor: Eugen Teodorovici e un profesionist și a fost întotdeauna alături de autoritățile locale


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România, a declarat, luni, după o întâlnire cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, că are încredere în acesta care este un profesionist și alături de administrațiile locale.

Ion Lungu a participat în calitate de vicepreședinte al AMR la întrunirea Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România care s-a desfășurat, luni, la Bucuresti unde a fost prezent și ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

„S-au ridicat o mulțime de probleme legate de finanțarea localităților, de la procentul din cota din impozitul pe venit, la aprobarea creditelor la Comisia de împrumuturi condiționată de depășirea deficitului bugetar, la credit furnizor, până la modificarea Legii achizițiilor publice”, a precizat Ion Lungu.

El a spus că s-a stabilit că fie organizate întâlniri periodice cu ministrul Finanțelor Publice  care va încerca să găsească soluții la problemele prezentate de primarii de municipii.

„Personal, am încredere în domnul ministru Eugen Teodorovici care este un profesionist și a fost întotdeauna alături de autoritățile locale”, a menționat Ion Lungu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de