Agentiile de turism au pregatit deja pachetele de revelion


Intră acum și în grupul de

Chiar daca mai este timp pâna la sarbatorile de iarna, agentiile de turism au pregatit deja pachetele de revelion, mai ales ca se anunta cerere mare pentru destinatiile exotice. Preturile vacantelor de sarbatori vor fi asemanatoare cu cele de anul trecut. Cea mai accesibila destinatie, din punct de vedere financiar, va fi Grecia continentala, în Paralia Katerini, unde un sejur de revelion costa mai putin de 200 de euro. Agentiile au simtit deja o crestere a preferintei românilor pentru destinatii precum Egipt, Tunisia, Malta, Grecia continentala, Cipru, Tenerife, Thailanda si Dubai, desi pe acest segment exista pachete care costa peste 1.500 de euro.

Anul nou vine cu cerere mare si pentru capitalele europene. Parisul este în continuare orasul european preferat al românilor, iar pretul pentru cinci nopti de cazare cu mic-dejun într-un hotel de 3 stele este de 500-550 de euro. În Viena, pentru aceiasi perioada, preturile variaza între 350 si 450 de euro, iar pentru Praga 400-500 de euro, tot cinci nopti de cazare. Pachetele special concepute pentru Revelion ofera transportul, cazarea cu mic-dejun, demi-pensiune sau pensiune completa si, la alegerea clientului, cina festiva. Lisabona, Roma, si statiunile de schi din Austria sunt si ele în topul destinatilor. Aici tarifele pe sejur trec de 700 de euro, fara transportul inclus.

Vecinii bulgari deja au pregatit pachete mai atractive decât cele românesti. În perioada revelionului o noapte de cazare costa între 50 si 100 de euro, în timp ce în Poiana Brasov, pentru aceleasi conditii preturile sunt cu 10 pâna la 50 de euro mai mari. 


Intră acum și în grupul de