Wizz Air întrerupe din 21 martie ruta Suceava-Treviso și evaluează noi oportunități de călătorie care să satisfacă mai bine nevoile clienților companiei


Intră acum și în grupul de

Compania Wizz Air va întrerupe, din 21 martie 2018, ruta Suceava-Treviso, se arată într-un răspuns al reprezentanților companiei aeriene oferit în urma unei solicitări News Bucovina.

„Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei”, se arată în răspunsul companiei.

Totodată, Wizz Air subliniază că monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile.

„Ruta Suceava – Treviso va fi întreruptă din 21 martie 2018 şi astfel, reţeaua de rute din România va fi optimizată”, menționează reprezentanții Wizz Air.

Compania precizează că evaluează întotdeauna noi oportunităţi de călătorie care pot satisface cel mai bine nevoile clienţilor, iar capacitatea suplimentară a fost alocată altor servicii cu o cerere mai mare.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această schimbare sunt informaţi şi li se oferă  posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau 120% credit WIZZ din tarif în contul de client WIZZ”, se mai arată în răspuns.

În ceea ce privește introducerea de noi rute de pe Suceava, Wizz Air susține că acestea vor fi anunțate la momentul oportun.

„Echipa de profesionişti Wizz Air caută în permanenţă noi oportiunităţi care pot permite o dezvoltare puternică a reţelei companiei, iar orice noutate va fi anunţată la momentul oportun”, se mai arată în răspuns.

Potrivit datelor prezentate de Aeroportul Suceava, ruta Suceava-Treviso a avut anul trecut un grad de încărcare de 80 la sută.(T.B.)


Intră acum și în grupul de