Fotbal, Liga a II-a : Totul pentru cele trei puncte


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Prefab Modelu, sâmbata, ora 11, Stadion „Areni”

Cu un parcurs fara greseala în meciurile de pe teren propriu, unde a înregistrat doua succese în campionat si unul în Cupa României, Cetatea Suceava întâlneste sâmbata, de la ora 11, pe Stadionul „Areni”, formatia Prefabricate Modelu, ocupanta locului zece, în clasamentul Seriei I.
Antrenorul Marian Pana se confrunta în continuare cu probleme, mai ales în compartimentul defensiv, acolo unde va lipsi cu siguranta, capitanul Marian Nicolau, suspendat pentru cartonasul rosu primit în runda trecuta la Giurgiu.

Cum si Dorel Bernard este accidentat, tehnicianul sucevenilor spera macar în revenirea lui Constantin Ungureanu. Singurul fundas central de meserie pe care Marian Pana poate conta în acest moment este Claudiu Streinu. „Ne asteapta un meci greu si avem probleme de efectiv dar nu trebuie sa ne plângem din acest motiv. Sunt suparat pe Marian Nicolau, pentru gestul sau de la Giurgiu, când a primit din nou un cartonas rosu. Cu siguranta el va fi sanctionat de club. Mie nu-mi ramâne decât sa sper în recuperarea lui Ungureanu. Daca va fi nevoie, pentru a câstiga voi face niste improvizatii în aparare”, a declarat Marian Pana, într-o conferinta de presa sustinuta joi dimineata la sediul clubului.

Marian Pana si-a exprimat si nemultumirea fata de evolutiile echipei în partidele din deplasare, acolo unde Cetatea Suceava a înregistrat pâna acum trei esecuri (0-2 cu Sportul Studentesc, 0-1 cu Progresul Bucuresti si 1-3 cu Dunarea Giurgiu). Mai mult, antrenorul „galben-albastrilor” a recunoscut ca, la finalul întâlnirii de la Giurgiu i-a certat pe elevii sai. „Le-am spus la pauza, când gazdele conduceau cu 2-0, ca putem sa egalam si chiar sa câstigam dar, cu toate acestea nu am vazut o atitudine pozitiva la ei, în repriza secunda. La finalul meciul i-am jignit pe toti. Pentru prima oara în cariera mea de antrenor am vorbit mai urât cu jucatorii. Cred ca s-a acumulat o stare de oboseala dupa aceste deplasari lungi, la care s-a adaugat si partida din Cupa României, cu Ceahlaul Piatra Neamt”, a explicat Marian Pana.

Dupa primele cinci etape, Cetatea Suceava ocupa locul 11 în clasamentul Seriei I, având 6 puncte si un golaveraj de 5-7.
Meciul va fi arbitrat de o brigada bucuresteana, care îl va avea la centru Aurelian Bogaciu, ajutat la cele doua margini de Bogdan Velicu si Adrian Ghinguleac. Observatorul delegat de FRF pentru acest joc este Mihai Calistru din Botosani.

Programul complet al etapei a VI-a:

Sâmbata, 20 septembrie

Ora 11:00    FC Snagov – FC Buftea
Ora 11:00    Cetatea Suceava – Prefab Modelu
Ora 11:00    FC Botosani – Stiinta Bacau
Ora 11:00    Forex Brasov – Dunarea Galati
Ora 11:00    Petrolul Ploiesti – Ceahlaul Piatra Neamt
Ora 11:00    Concordia Chiajna – Delta Tulcea
Ora 13:00    Progresul Bucuresti – Dunarea Giurgiu
Ora 19:30    FCM Bacau – Dinamo II Bucuresti

Duminica, 21 septembrie

Ora 13:00    Sportul Studentesc – CSM Ploiesti

Cetatea revine la Sport.ro

Pentru Cetatea Suceava urmeaza o noua saptamâna plina. Într-un interval de sapte zile, „galben-albastrii” vor disputa trei partide. Dupa ce sâmbata, vor înfrunta, pe teren propriu, pe Prefab Modelu, miercuri, echipa antrenata de Marian Pana va evolua în faza a cincea a Cupei României, contra formatiei FC Botosani, întâlnire care va avea loc tot pe stadionul „Areni”, de la ora 16. În fine, sâmbata viitoare, sucevenii se vor deplasa pe terenul gruparii CS Buftea, pentru a înfrunta una dintre revelatiile acestui debut de campionat.
Cu acest prilej, iubitorii fotbalului sucevean îsi vor putea urmari favoritii, în direct, pe canalul de televiziune Sport. Ro. Partida dintre CS Buftea si Cetatea Suceava, este al treilea meci al „galben-albastrilor”, transmis în direct, dupa disputele din Regie si din Cotroceni.


Intră acum și în grupul de