Poliția Română: În județele afectate de codul galben de ninsori nu sunt probleme de circulație pe drumurile naționale. S-a acționat cu utilaje și material antiderapant, iar carosabilul este negru


Intră acum și în grupul de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, vineri dimineața, că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului.

Potrivit Poliției Române, în judeţele afectate de codul galben de ninsori, respectiv Bistriţa Năsăud, Botoşani, Harghita, Maramureş, Mureş, Neamţ, Satu Mare, Suceava, s-a acţionat cu utilaje şi material antiderapant, iar  în prezent nu sunt probleme de circulaţie, carosabilul fiind negru, umed, fără blocaje.

„Recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se intereseze de situaţia condiţiilor meteorologice pentru zonele unde urmează a se deplasa, să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le permit o vizibilitate foarte bună, să reducă viteza de deplasare în special în zonele montane, să sporească atenţia la volan, să păstreze o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care circulă în faţă şi să nu efectueze depăşiri riscante. Conduceţi prudent!”, transmite Poliția Română.

În ultimele ore, în județul Suceava, s-a depus un strat consistent de zăpadă.


Intră acum și în grupul de