Doi bărbați au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a derapat și a intrat într-un cap de pod, la Dorna Arini


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați, de 52 și 55 de ani, din Broșteni, au fost răniți după ce mașina în care se aflau a derapat și a intrat în coliziune cu un cap de pod, la Dorna Arini.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc joi după-amiază, în jurul orei 15.41, pe DN 17B, pe raza localităţii Dorna Arini.

Astfel, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, un bărbat de 52 de ani, din orașul Broşteni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a unui bărbat de 55 de ani, din orașul Broșteni, pasager în autoturism.

ISU Suceava a menționat că la locul accidentului a intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, cele două persoane încarcerate, conștiente, stabile hemodinamic și cooperante fiind extrase și transportate de către salvatori la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Vatra Dornei.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Foto: ISU Suceava


Intră acum și în grupul de