Bărbat din Vicovu de Sus prins de polițiști cu permis de conducere italian fals


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, este cercetat de polițiști pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, după ce a fost depistat la volanul unei mașini cu permis de conducere italian fals.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 11 februarie a.c., la ora 14.15, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DN 2E din comuna Marginea, autoutilitara condusă de un bărbat de 34 de ani din oraşul Vicovu de Sus, care a prezentat documentele personale, respectiv cartea de identitate, permisul de conducere auto eliberat de autoritățile italiene, precum și cele ale autoturismului.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto”, a arătat sursa citată.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de