Trei garaje și un autoturism, cuprinse de un incendiu izbucnit în Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Trei garaje și un autoturism au fost cuprinse de un incendiu ce a izbucnit în cursul zilei de duminică, în Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit duminică, în jurul orei 13, cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în Câmpulung Moldovenesc.

Găleată a arătat că la sosirea echipajelor ardeau două garaje și exista pericolul de propagare a flăcărilor la construcțiile învecinate.

„Au ars cele două garaje, construite din lemn, cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Au mai ars bunuri materiale depozitate în interior și, un autoturism, care anterior a mai fost afectat de un incendiu. S-au degradat unelte pentru reparații auto, elemente de caroserie (o portieră și un motor), o butelie de aragaz și alte bunuri”, a spus slt. Alin Găleată.

El a menționat că flăcările au afectat și un garaj din vecinătate, la care au ars bunuri din interior, acoperișul pe 40 de metri pătrați și un perete din lemn pe 20 de metri pătrați.

Cu toate acestea, incendiul a fost lichidat în circa 3 ore, iar pompierii au salvat o casă de locuit și anexele învecinate.

„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un foc deschis în spații închise, iar împrejurarea în care s-a produs aprinderea este în curs de stabilire”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de