Un pasager turbulent, a muscat un politist de mana in timp ce il incatusa


Intră acum și în grupul de

Un pasager luat într-un microbuz, a lovit pasagerii, s-a urcat la volanul autoturismului ciocnind o masina si a muscat un politist de mâna. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 18.10, S. GHEORGHE, în vârsta de 28 ani, din orasul Cajvana, se afla ca pasager în microbuzul marca „VW Crafter”, condus de S. CATALIN, de 24 ani, din municipiul Suceava, care circula pe ruta Iasi – Suceava. În momentul în care microbuzul a ajuns pe strada 1 Mai din municipiul Suceava, S. GHEORGHE, într-un acces de furie, a început sa îi agreseze pe pasagerii aflati în interior, lovindu-l cu pumnii si picioarele si pe unchiul sau C. MAXIM.

În aceste împrejurari, conducatorul auto a oprit pe banda întâi si l-a scos afara pe agresor. Aici S. GHEORGHE s-a smucit din bratele conducatorului auto, a urcat la volanul microbuzului, l-a pus în miscare si a intrat în coliziune laterala cu autoturismul  marca „Daewoo Matiz”, condus regulamentar de C. MIHAELA, de 27 ani din localitate. Dupa coliziune conducatorul auto a urcat în microbuz, a tras frâna de serviciu si l-a oprit, iar S. GHEORGHE a fugit catre strada Universitatii fiind ajuns de catre sofer.

La scurt timp la fata locului a ajuns si un echipaj de politie, care a procedat la imobilizarea lui S. GHEORGHE, în timpul încatusarii unul din agentii de politie fiind muscat de mâna dreapta de catre agresor.

S. GHEORGHE a fost condus la Spitalul Judetean Suceava – sectia de Neuropsihiatrie, Parchetul de pe lânga judecatoria Suceava emitând ordonanta de internare în vederea expertizarii psihiatrice.

Agentul de politie a primit îngrijiri medicale, ocazie cu care i s-a stabilit diagnosticul „plaga muscata prin agresiune mâna dreapta”, necesitând pentru vindecare 15 – 20 zile îngrijiri medicale, fara a ramâne internat.

Parchetul de pe lânga Judecatoria Suceava a preluat cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere corespunzator categoriei.


Intră acum și în grupul de