Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a discutat cu directorul general al TAROM, Werner Wolff, despre introducerea de noi zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, că a avut o discuție, la Suceava, cu directorul general al TAROM, Werner Wolff, despre cooperarea între compania națională aeriană și aeroportul sucevean.

La întâlnirea cu directorul general TAROM, Werner Wolff, a participat și Ioan Măriuța directorul general al Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava.

În cadrul discuțiilor, cei doi oficiali suceveni au prezentat directorului general TAROM situația actuală și proiectele de dezvoltare în zona aeroportuară.

„Am făcut o prezentare a dinamicii traficului de pasageri pe Aeroport, perspectiva de realizare a noului terminal, intenția de dezvoltare a unui parc industrial și a unui cluster în zonă”, a spus Flutur.

El a menționat că a cerut noi curse TAROM de pe Aeroportul Suceava.

„Am solicitat TAROM să ia în calcul introducerea în perioada următoare de noi zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul din Suceava”, a declarat președintele CJ Suceava.

El a mai declarat că a autoritățile sucevene au prezentat intenția de a colabora cu TAROM pentru promovarea Bucovinei.

„Dorim o colaborare cu TAROM pentru promovarea din punct de vedere turistic și economic a Bucovinei. Avem în vedere acțiuni comune TAROM – Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava de promovare a brandului Bucovina, un brand național și internațional din ce în ce mai apreciat și mai atractiv”, a spus Flutur.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de