Formula 1 : Junele Vettel ameninta: „Vreau sa devin campion mondial!”


Intră acum și în grupul de

Cel mai tânar câstigator al unui Mare Premiu din Formula 1, Sebastian Vettel, spune ca victoria de la Monza a fost deja uitata, iar acum marea lui dorinta este aceea de a deveni cel mai bun pilot din lume.
Germanul în vârsta de 21 de ani a surprins toata suflarea din lumea curselor dupa superba sa victorie si declara cu convingere ca mai are multe de aratat în lumea cailor putere, neconsiderându-se totusi un pilot de top în acest moment.

„Înca învat. Formula 1 este o competitie extrem de complexa si în timpul unei curse trebuie sa te gândesti la o mie de lucruri deodata. Necesita timp sa apesi toate butoanele din reflex, fara a sta sa te mai gândesti la functiile lor”, a declarat Vettel într-un interviu pentru Bild.
„Trebuie sa stiti ca victoria de la Monza nu a fost un accident. Am muncit pentru a câstiga si am facut-o pe merit. Vom fi pe podium si data viitoare”, spune foarte încrezator tânarul pilot.

Willi Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher, a fost de parere ca Vettel ar putea câstiga aproximativ 100 de milioane de euro, în urmatorii 10 ani, daca ar continua pe o panta ascendenta, dar cel considerat urmasul lui Schumi nu se gândeste la partea financiara. „Nu pilotez pentru bani, nu asta ma intereseaza. Concurez în Forumla 1 pentru a deveni campion mondial!”, a încheiat vedeta echipei Toro Rosso.


Intră acum și în grupul de