Si-a revenit Otelul : Otelul Galati – Gloria Bistrita 1 – 0


Intră acum și în grupul de

Otelul Galati – Gloria Bistrita 1 – 0

Partida încrâncenata la Galati, între una dintre revelatiile sezonului si mereu incomoda Gloria Bistrita. Echilibrul a fost rupt în repriza a doua, meciul fiind decis de o greseala imensa a portarului Ciprian Tatarusanu, care i-a permis tânarului Pena sa marcheze unicul gol al întâlnirii.
Partida a început cu inexactitati de ambele parti, atât la preluare cât si la finalizare. Primul sut pe spatiul portii a venit în minutul 10, când Kolev a prins fara probleme reluarea lui Vagner. În minutul 17, Sergiu Costin încearca un gol de senzatie, de la 50 de metri, în diagonala, însa Tatarusanu este la post. Cea mai mare ocazie a meciului a venit la jumatatea primului act: Anca realizeaza un un-doi de efect cu Robert Neagoe si suteaza din prima, dar Kolev prinde. La poartea cealalta, Otelul si-a încercat nocorul prin Paraschiv si prin Viglianti dar, la pauza, s-a intrat cu scorul de 0-0.

Petre Grigoras protesteaza la cinci minute de la reluare, când nou-intratul Iovita a fost oprit din pozitie ideala pe motiv de ofsaid, pentru ca, dupa alte patru minute sa îsi puna mâinile în cap, la reluarea lui Pena cu capul, putin pe lânga vinclu. Tânarul atacant al Otelului avea însa sa se razbune în minutul 56 când, la o centrare a lui Salagean, a profitat de o iesire gresita a lui Tatarusanu si a introdus balonul în poarta, marcând singurul gol al întâlnirii.
Paradoxal, moldovenii au fost cei care au atacat mai mult în ultima jumatate de ora, Viglianti ratând trei ocazii mari de a dubla avantajul formatiei sale. De partea cealalta, bistritenii au avut o mare sansa de a egala în minutul 86, însa Kolev a intervenit providential la lovitura de cap a lui Coroian din interiorul careului, astfel încât, la final, scorul a ramas cel stabilit în minutul 56, 1-0.

Au evoluat formatiile:

Otelul Galati: Kolev – Cârja, Costin, Salagean, Jelev – Viglianti (Tismanaru, 88), Bourceanu, Paraschiv, Iorga (Stancu, 53) – Pena, S. Ilie (Iovita, 46). Antrenor: Petre Grigoras.
Gloria Bistrita: Tatarusanu – Frasinescu, Ciuca, Panc, Ninu – Petre, Neagoe (Coroian, 74), Sabou (Da Luz, 58), Hora, Vagner – Anca (Borbely, 65). Antrenor: Ovidiu Sabau.


Intră acum și în grupul de