Primul punct pentru CS Otopeni : Pandurii Tg. Jiu – CS Otopeni 1 – 1


Intră acum și în grupul de

Dupa sapte etape în care s-au chinuit din rasputeri sa zboare, cei de la CS Otopeni au reusit sâmbata seara sa decoleze, obtinând primul punct din actuala editie a Ligii I. Un 1-1 la Târgu-Jiu în fata unui adversar care pot ramâne din cauza acestui semi-esec fara antrenor.
Gazdele încep în forta partida, având doua ocazii în chiar primele minute de joc, dar se sting repede. La poarta cealalta, Chiacu executa frumos o lovitura libera de la 25 de metri, mingea loveste zidul si iese în corner. Tot ilfovenii sunt mai periculosi în minutul 14, când Stanca scoate cu greu sutul lui Yoncha.

Prima mare ocazie a partidei are loc în minutul 20, la sutul lui Jaime Junior care sterge transversala. Cea mai controversata faza a meciului s-a consemnat dupa cinci minute, când, scapat pe contraatac, Hristu Chiacu este jenat de Cardoso în careu, dar Teo Craciunescu nu vede nimic regulamentar si lasa jocul sa continue. La interval de alte cinci minute, ocaziile se razbuna si Pandurii deschid scorul. Fostul golgheter al CFR-ului din Intertoto, Cosmin Tilinca, îl învinge pe Cristi Munteanu cu un sut la coltul lung, din unghi. 1-0.

Cu sapte minute înainte de finalul primei parti, tribuna din Târgu Jiu ia foc. Gorjenii marcheaza din nou. Dupa o bâlbâiala în careul oaspetilor, mingea se scurge în poarta, însa Craciunescu vede un hent si anuleaza reusita. Dupa o noua ratare a lui Chiacu, ilfovenii reusesc sa egaleze în minutul 42, prin Yontcha, care finalizeaza frumos o actiune a echipei sale, printr-o executie superba, din afara careului. 

Repriza a doua începe cu un moment de panica în careul Otopeniului, Iordache fiind faultat evident în suprafata de pedepsa, dar centralul se face din nou ca ploua. Realizând ca pot pierde primul lor punct din acest sezon, oaspetii apasa frâna si gazdele gasesc cu greu drumul spre poarta. În minutul 75, Stânga este la un pas sa îsi repuna echipa în avantaj, dar trimite slab si goalkeeperul oaspetilor retine fara probleme. Bucurescu muta pe final, aruncându-i în lupta pe Kalle si pe Balauru si reuseste sa conserve rezultatul. Scor final 1-1 si nori negri se aduna deasupra arenei din Târgu Jiu.

Au evoluat formatiile:

Pandurii Tg. Jiu: Stanca – Mândrean, A. Rus, Ad. Rusu (Chibulcutean, 46), Cardoso – Stânga, Vancea, Pacurar, Tremonti (I. Iordache, 52) – Tilinca, V. Simion (Raskovic, 58).
Antrenor: Eugen Neagoe.
CS Otopeni: Cr. Munteanu – Cl. Dumitrescu, Scarlatache, V. Negru, Musat – Chiacu (Balauru, 87), Fl. Pârvu, G. Margarit, Cr. Constantin (Predescu, 61) – Jaime (Kalle, 76), Yontcha. Antrenor: Marian Bucurescu.


Intră acum și în grupul de