Buzoienii, la un pas sa dea lovitura : FC Arges – Gloria Buzau 1 – 1


Intră acum și în grupul de

Zero victorii, zero remize, sapte înfrângeri. Aceasta era linia de clasament a Gloriei înaintea partidei de la Arges. Desi circumstantele nu erau tocmai bune, pitestenii facând meciuri bune pe propriul teren, buzoienii au reusit ceea ce parea de-a dreptul imposibil si anume sa strânga primul punct din acest sezon. Si au fost foarte aproape sa le ia pe toate trei, daca nu ar fi egalat pitestenii pe final de meci.

Gazdele au început mult mai bine partida si, în minutul zece, au ratat o ocazie monumentala de a marca, goalkeeperul advers scotând cu un reflex senzational sutul lui Kamara din interiorul careului mare. Buzaul raspunde dupa cinci minute, când reluarea lui Alin Litu din pozitie buna se duce fix în Bosneag. Multumiti de scorul de pe tabela, oaspetii s-au retras în a doua jumatate a primei reprize, încercând sa îi surprinda pe pitesteni pe contraatac. Asa s-a întâmplat în minutul 45, când atât Tiago cât si Fellardo au sutat în portarul Bosneag. La pauza, s-a intrat cu scorul de 0-0.

Repriza a doua a adus si golurile. În minutul 72, Gloria reuseste sa deschida scorul, pe fondul unei dominari clare, Fellardo marcând un un sut impresionant, de la distanta.
Tot oaspetii au fost mai periculosi pe final, Tiago fiind aproape de a pune punct emotiilor în minutul 78, dar Bosneag a intervenit providential si a pastrat sperantele în tabara gazdelor. Gazde care au alergat în ultimele cinci minute dupa egalare ca si cum viata lor ar fi depins de asta. Si, din fericire pentru pitesteni, Fortuna le-a zâmbit. În minutele de prelungire, Voiculet suteaza imparabil din centrul careului si îl învinge pe Barbu, stabilind scorul final al partidei si evitând o înfrângere umilitoare în fata unui adversar care este departe de forma din sezonul trecut.

Au evoluat formatiile:

FC Arges: Bosneag – M. Stan, Lacusta, Balasa, Bazzi (Dulcea, 58) – Tanase, Tames, V. Stan, Nastasie – Ad. Iordache (Voiculet, 73), Kamara (Crivac, 58). Antrenor: Ionut Badea.
Gloria Buzau: M. Barbu – Doicaru, Tudose, Fabio Lima, Everton – Bicfalvi, Cl. Ionescu (Luis Dias, 80), Fallardo, Litu (Tavares, 62) – Thiago (Moreiro, 82), Russiano. Antrenor: Alvaro Magalhaes.


Intră acum și în grupul de