Incendiu la o gospodarie din Sucevita


Intră acum și în grupul de

O gospodarie din Sucevita a luat foc sâmbata dimineata, în urma unui scurtcircuit electric. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de Pompieri Radauti si Garda de Interventie Siret împreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Sucevita si Volovat au intervenit sâmbata, la ora 07:48, pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Ilie C., din comuna Sucevita.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea depozitul de furaje, o magazie de lemne si acoperisul locuintei, existând pericolul de propagare la doua locuinte învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 10.30, focul distrugând depozitul de furaje pe o suprafata de cca. 60 mp, magazia de lemne pe o suprafata de cca. 40 mp, acoperisul casei pe o suprafata de cca 10 mp, aproximativ 3 tone furaje si 10 mc lemne de foc si s-au degradat peretii casei.

Pagubele au fost estimate de proprietar la 15.000 lei.

În urma cercetarilor s-a constatat ca focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric provocat de o cutie de conexiune, respectiv o doza neizolata corespunzator.

Pompierii au salvat locuinta proprietarului si doua gospodarii învecinate, în valoare de cca 100.000 lei.

              


Intră acum și în grupul de