Doi bărbaţi şi o tânără, răniţi duminică dimineaţa, pe DN 2, la intrare în Dănila, în urma coliziunii între două autoturisme


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi de 70 şi 55 de ani şi o tânără de 21 de ani au fost răniţi duminică dimineaţa în urma coliziunii între două autoturisme pe DN 2 la intrarea în localitatea Dănila.

Cei doi bărbaţi au rămas încarceraţi în autoturisme, cel de 55 de ani fiind în stare de inconştienţă.

Potrivit ISU Suceava la locul accidentului a intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

După extragerea răniților încarcerați, doi bărbați de 70 și de 55 de ani, ultimul în stare de inconștiență, aceștia au fost predați echipajelor de pe ambulanțe, iar ulterior transportați către Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Cea de-a treia victimă, o tânără în vârstă de 21 de ani, conștientă și stabilă hemodinamic, a fost și ea transportată la unitatea spitalicească, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, precizează sursa citată.(N.B.)

Sursa foto ISU Suceava


Intră acum și în grupul de