Au furat o masina si au abandonat-o pentru ca s-a defectat


Intră acum și în grupul de

Doi tineri în vârsta de 23, respectiv 28 de ani, din comuna Darmanesti, au furat si, ulterior, au abandonat un autoturism Dacia. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, în noaptea de sâmbata spre duminica, politistii din cadrul Postului de Politie Todiresti, în timp ce se aflau în serviciu de patrulare, au gasit abandonat pe DJ 178 A autoturismul marca „Dacia”.

Cu ocazia verificarilor, au fost depistati pe raza satului Parhauti din comuna Todiresti, numitii O. IONUT de 23 ani si T. DORIN de 28 ani, ambii din comuna Darmanesti, care au declarat ca ei au abandonat  autoturismul, întrucât se defectase.

Din cercetari s-a stabilit ca autoturismul apartine numitului N. CONSTANTIN din satul Danila, comuna Darmanesti si i-a fost sustras în noaptea precedenta de autori necunoscuti. În urma investigatiilor efectuate, s-a stabilit ca autorul furtului este O. IONUT, iar T. DORIN a condus autovehiculul fara a poseda permis de conducere.

Cercetarile sunt continuate cu autorii în stare de libertate, sub aspectul savârsirii infractiunilor de furt calificat si conducere a unui autovehicul fara a detine permis de conducere.


Intră acum și în grupul de