Acasă Actualitate Politistii ii provoaca pe jurnalisti la … arta

Politistii ii provoaca pe jurnalisti la … arta


Intră acum și în grupul de

Jurnalistii din judetul Suceava, care cocheteaza cu arta, au fost îndemnati luni, de catre Compartimentul de Informare, Relatii publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava sa-si expuna lucrarile chiar la sediul institutiei. „Ca urmare a sugestiilor venite din partea unora dintre reprezentantii mass-media de pe plan local, Inspectoratul de Politie Judetean Suceava lanseaza o provocare speciala pentru toti cei pasionati de arta din rândul Dumneavoastra! Este vorba de o premiera, daca nu în arealul sucevean, cel putin pentru institutia noastra.

Cert este ca ne va face o deosebita placere sa expunem, în Galeria „MILLENIUM” de la sediul nostru, lucrari artistice purtând chiar semnatura Dumneavoastra, dragi jurnalisti!”, spune inspectorul de politie Gabriel Pantîru, ofiter informare, relatii publice în cadrul IPJ Suceava.
Acesta a precizat ca, începând cu data de 8 octombrie a.c., timp de circa o luna si jumatate, la galeria din sediul IPJ Suceava vor putea fi expuse diverse realizari din domeniul artei, de genul picturi si sculpturi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version