Patru mașini implicate într-un accident în lanț provocat de o șoferiță de 29 de ani, la Șcheia

O femeie în vârstă de 36 de ani, din municipiul Suceava, pasageră într-un autoturism, a fost rănită în urma unui accident produs la Șcheia, în care au fost implicate patru mașini.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc luni dimineața, în jurul orei 08.35, pe DJ 209C, din comuna Șcheia, după ce o femeie de 29 de ani, din comuna Moara, nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune față spate cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Suceava pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 58 de ani, tot din municipiul Suceava.

După impact, autoturismul condus de femeia de 29 de ani a fost lovit în partea din spate de autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani din comuna Șcheia.

Astfel, în urma accidentului a fost rănită ușor o femeie de 36 de ani din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluţionat procedural. (M.T.)

loading...