O femeie din comuna Satu Mare a murit la spital după ce a fost accidentată de o mașină în timp ce traversa prin loc nepermis


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 75 de ani, din comuna Satu Mare, și-a pierdut viața după ce a fost accidentată de o mașină în timp ce traversa prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

Potrivit Poliției Județene Suceava, accidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 18.15, pe DN 17A, din comuna Marginea, în apropierea intersecției cu ulița „La Vasiloschi”.

Polițiștii au arătat că un localnic de 42 de ani a surprins și accidentat grav o femeie de 75 de ani din comuna Satu Mare, care nu purta îmbrăcăminte fluorescent-reflectorizantă  și care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

„Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale însă, din cauza leziunilor suferite, a decedat”, a precizat IPJ Suceava.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal ce va fi soluționat procedural.  (M. T.)


Intră acum și în grupul de