Polițiștii suceveni au dat amenzi de aproape 35.000 de lei în cadrul unei acțiuni pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava a organizat marți, 20 februarie a.c., o acţiune pe raza județului pentru verificarea în trafic a respectării legalităţii transportului public de persoane.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acțiunii au fost cooptate şi formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești.

Astfel, au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 34.480 lei, au fost reținute două permise de conducere şi cinci certificate de înmatriculare.

IPJ Suceava a menționat că o patrulă din cadrul  Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama a oprit pentru control la intersecția DN 17 cu DJ 176 autoturismul condus de un bărbat de 84 de ani, din comuna Frumosu, în interiorul căruia se aflau trei persoane, care au declarat faptul că bărbatul îi transporta din comuna Frumosu în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în schimbul unor sume de bani.

„Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr.38/2003, fiind dispuse și măsuri complementare, respectiv reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare a autoturismului, în vederea suspendării dreptului de circulație pentru o perioadă de 6 luni”, a arătat sursa citată. (M. T.)


Intră acum și în grupul de