Otilia apare alături de iubitul ei, cântărețul Sinan Akcil, în noul videoclip pentru piesa „Devocion”


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Otilia a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Devocion”, în regia lui Richard Stan. În videoclip artista apare alături de cântărețul Sinan Akcil, cel cu care formează un cuplu și în viața reală.

„Încă de la începutul videoclipului, acțiunea se mută pe o altă planetă din Univers. La bordul unui OZN, Otilia și Sinan – singurele exemplare ale speciei umane – sunt colegi de muncă într-un fast-food: Otilia – o frumoasă chelneriță și Sinan – bucătarul din spatele delicioaselor preparate! Acesta din urmă, îndrăgostit până peste cap de Otilia, rămâne hipnotizat de fiecare dată când o vede și visează cu ochii deschiși la o poveste de dragoste între ei, dar este întrerupt de către extraterestrul-șef, care-l trimite imediat înapoi la treabă.

Întreaga acțiune are o latură amuzantă, iar personajele sunt încântătoare. Îl vedem pe Hell Boy pregătind cartofi prăjiți la bucătărie și pe Predator mâncând burgeri”, a precizat managerul Otiliei, Ionuț Bejinariu.

El a mai spus că extratereștrii au fost creați cu măiestrie de către Alina Bedeleanu, Rodica Cășuneanu, Valentina Ionescu și Mihai Lupu, cu toții membri ai Școlii de Machiaj și Prostetică, iar formidabilul OZN se numește ETU Pizza&Grill și este aterizat pe DN1, la Cornu de Jos, unde există și azi.

În ceea ce privește piesa „Devocion”, aceasta este în limba spaniolă, în colaborare cu Omar Secada, fost membru al trupei Mandinga, find produsă de JHaps Records – muzică și versuri: Marius Nicula și Emanuela Oancea, orchestrație: Claudiu Pal și Andrei Ionuț Murariu, mix&master: Claudiu Pal.

„Otilia a reușit să-și surprindă fanii cu acest videoclip, care sunt foarte încântați, atât de imagine, cât și de povestea care-l aduce alături de artistă pe Sinan”, a menționat Ionuț Bejinariu.

Managerul artistei a mai arătat că la sfârșitul acestei luni Otilia va participa, la New York, la „2018 Golden Panther Music Awards”, unde este nominalizată pentru premiul „Best Balkan Artist”. (M. T.)


Intră acum și în grupul de