Un bărbat din comuna Moara care s-a urcat la volan băut și fără permis a fost reținut și încarcerat în arestul Poliției Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Moara, a fost reţinut pentru 24 ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava după ce s-a urcat la volan băut și fără permis.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 22 februarie a.c., la ora 13.30, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că pe strada Plutonier Ghiniţă din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, însă unul din conducătorii auto este sub influența băuturilor alcoolice.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Moara, răsturnat într-un şanţ în afara părţii carosabile şi un autovehicul care prezenta avarii în partea laterală”, a precizat Poliția Suceava.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 41 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal, conducătorul auto de 41 de ani fiind reţinut pentru 24 ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru stabilirea unor măsuri preventive. (M.T.)


Intră acum și în grupul de