Acasă Actualitate Rapidul nu-si revine

Rapidul nu-si revine


Intră acum și în grupul de

FC Brasov – Rapid 0 – 0

Partida de la Brasov trebuia sa însemne revenirea pentru elevii lui Jose Peseiro. Trei meciuri, trei înfrângeri, dar rapidistii sperau sa sparga seria insucceselor în derbiul conducerilor, cu brasovenii. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din târg.
Jucatorii bucuresteni încep bine meciul si dupa primele minute dau impresia ca vor asedia poarta veteranului Stelea. Fara sa concretizeze posesia superioara, rapidistii îsi pierd încetul cu încetul rabdarea, iar greselile individuale sunt tot mai evidente. Brasovenii profita de momentele slabe si trec la conducerea partidei. Ex-suceveanul Mihai Roman putea aduce deschiderea scorului, dar reluarea sa, din cadere, nu prinde spatiul portii lui Pardo, iesit neinspirat la centrarea lui Rui Duarte. Minutele trec si Rapidul continua sa se zbata pe uscat. Acelasi Roman este la un pas de a modifica pentru prima data tabela, dar mingea trimisa de mijlocasul Brasovului întâlneste blocajul lui Fernandes. Elevii lui Jose Peseiro nu reusesc sa se descotoriseasca de apasarea celor trei înfrângeri consecutive si puncteaza doar la capitolul posesie, dupa 20 de pase consecutive încheiate cu lovitura slaba a lui Cesinha. Scor alb dupa primele 45 de minute.
Actul secund începe cum nu se poate mai prost pentru giulesteni. Zaharia pivoteaza usor pe lânga Ricardo Fernandes, patrunde în careu, dar sutul sau puternic este respins în corner de catre Pardo. Peseiro schimba si îl trimite pe Djalovic în locul inexistentului Pitbull, dar jocul ofensiv al echipei bucurestene nu sufera nicio modificare. Minutul 71 vine cu o veste extreme de proasta pentru Razvan Lucescu. Iritat dupa o ratare uriasa, capitanul Brasovului, Robert Ilyes, îsi pierde controlul si îl ataca neglijent pe Adafemi. Istvan Kovacs nu sta pe gânduri, aratându-i cartonasul rosu fostului giulestean si invitându-l spre vestiare. Desi au avut aproximativ 25 de minute, cu tot cu cele de prelungire, rapidistii nu au reusit sa gaseasca bresa în apararea bine pusa la punct a lui Lucescu si bifeaza a treia partida de campionat fara victorie.
Au evoluat formatiile:
FC Brasov: Stelea – Rui Duarte, Constantin, Oros, Ezequias – Roman, Adriano, Ilyes, C. Munteanu (Senin, 68) – Surdu (Sburlea, 54), Zaharia (Cristescu, 73). Antrenor: Razvan Lucescu
Rapid: Pardo – Maftei (Adafemi, 68), Fernandes, Joao Paulo Andrade, Vella – Paulista, Herea (Grigore, 55) – Julio Cesar, Spadacio, Cesinha – Pitbull (Djalovici, 55). Antrenor: Jose Peseiro


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version