Un sucevean și un bistrițean, reținuți de polițiștii suceveni după ce au fost prinși în flagrant când transferau țigări de contrabandă dintr-o mașină în alta

Un sucevean a fost reținut de polițiștii suceveni după ce a fost depistat în timp ce descărca, dintr-un locaș amenajat în caroseria autoturismului, sute de pachete cu țigări de contrabandă care erau transferate în mașina unui bistrițean care fost reținut și el.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava i-au surprins în flagrant, vineri, un tânăr de 23 de ani, din județul Bistrița, în timp ce transfera într-un locaș special amenajat în caroseria autoturismului, 220 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară și pe un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava, care descărca dintr-un locaș special amenajat din caroseria autoturismului, cantitatea de 630 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară, fără să dețină documente legale.

Țigările în valoare de circa 10.000 lei au fost confiscate, iar cele două autoturisme au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor asiguratorii necesare recuperării prejudiciului.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, fiind încarcerați  în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea stabilirii unor măsuri preventive.(N.B.)

loading...