O tânără de 19 ani din Rădăuți a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara DN 29. Ea și alte patru tinere au fost rănite


Intră acum și în grupul de

Cinci tinere aflate într-un autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe marginea DN 29 după tânăra aflată la volan a pierdut controlul mașinii.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă,  în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în afara localității Salcea, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și a lipsei de experiență, o tânără de 19 ani din municipiul Rădăuți, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a tinerei aflate la volan și a altor patru tinere cu vârste între 17 și 28 de ani,  pasagere din autoturism, care au fost transportate cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de