Femeie accidentată de o mașină, pe o trecere de pietoni din comuna Vama


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Vama, a fost accidentată de o mașină în timp ce se afla în traversarea drumului public, pe marcajul pietonal.

Poliția Județeană Suceava a precizat că accidentul a avut loc luni, 26 februarie a.c., în jurul orei 12.10, pe DN 17, din comuna Vama.

 

„Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și trafic, o femeie de 34 de ani din comuna Frumosu nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de un autovehicul oprit în fața sa pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară, ocazie cu care, în încercarea de a evita coliziunea față-spate, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, iar în momentul revenirii pe sensul inițial de mers, a acroșat lateral autoturismul oprit în fața sa și a accidentat ușor o localnică de 35  de ani, localnică, care, în calitate de pieton, se afla în traversarea drumului public pe marcajul pietonal”, a arătat IPJ Suceava.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal ce va fi soluţionat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de