O șoferiță din Rădăuți a acroşat cu oglinda retrovizoare un pieton băut, după care a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 30 de ani, din Rădăuți, este cercetată de polițiști după ce a acroşat cu oglinda retrovizoare un pieton băut și a părăsit locul accidentului.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc luni, 26 februarie a.c., pe str. 1 Mai, din municipiul Rădăuţi.

„O localnică de 30 de ani a acroşat cu oglinda retrovizoare un bărbat de 27 de ani din comuna Brodina, care, în calitate de pieton, se deplasa pe carosabil din sens opus”, a arătat Poliția Suceava.

Sursa citată a menționat că după impact șoferița a oprit autoturismul, a purtat discuții cu pietonul, acesta declarând că nu a suferit leziuni și nu solicită intervenția unui echipaj medical, după care și-a continuat deplasarea spre domiciliu.

La scurt timp, victima a apelat 112 și a solicitat un echipaj de poliție la fața locului deoarece conducătoarea auto a părăsit locul accidentului.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto și de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de