Un fost primar si doi ingineri silvici, urmariti penal


Intră acum și în grupul de

Fostul primar al orasului Frasin, împreuna cu doi ingineri silvici din orasul Solca, respectiv din municipiul Falticeni,  au fost pusi sub urmarire penala pentru savârsirea infractiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” si „abuz în serviciu contra intereselor persoanelor”. Potrivit IPJ Suceava, Parchetul de pe lânga Tribunalul Suceava a confirmat rezolutia de începere a urmaririi penale privind pe G. MIRCEA de 57 ani din orasul Frasin, J. CRISTINEL de 45 ani din municipiul Falticeni si C. IONEL de 27 ani din orasul Solca, învinuiti de comiterea infractiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” si „abuz în serviciu contra intereselor persoanelor”.

În sarcina învinuitilor s-a retinut ca în cursul anului 2004, unul din acestia având o functie publica în orasul Frasin si doi fiind ingineri silvici, au falsificat un proces verbal de stabilire a vecinatatilor pe numele partii vatamate N. ION din localitate si nu l-au pus în posesie cu un teren împadurit revendicat de acesta.  

Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Serviciului de investigare a fraudelor si cei ai Serviciului cercetari penale.


Intră acum și în grupul de