Fotbal. Cartu: “Ne intarim, iar la anul tintim cupele europene!”

Instalat marti în functia de antrenor principal al echipei Pandurii Târgu-Jiu, Sorin Cârtu are planuri foarte mari cu formatia gorjeana. Cu doar cinci puncte obtinute în primele opt etape, presedintele Marin Condescu a decis ca este nevoie de o schimbare si l-a demis pe Eugen Neagoe, punându-si acum toate sperantele în Sorinaccio.
„Ne-am înteles pentru un contract pe doi ani si opt luni. Este un proiect pe un termen mai lung si sper sa facem treaba buna aici, la Pandurii. Am mai avut oferte de la Pandurii, dar au ramas neconcretizate. Am ajuns în Oltenia, o zona care ar trebui sa îmi priasca. Voi avea ca obiectiv consolidarea echipei, iar în sezonul viitor, atacarea unui loc de cupa europeana”, a declarat, la conferinta oficiala, Cârtu.

Chiar daca a afirmat de mai multe ori, în ultimele zile, ca postul lui Neagoe nu este în pericol, se pare ca egalul cu Otopeniul a umplut paharul pentru omul cu deciziile la Pandurii, Marin Condescu. Desi nu s-au dus cele patru etape date drept ultimatum pentru redresarea echipei, oficialii gorjeni au decis ca este nevoie de un soc. „Este adevarat, am încheiat astazi o etapa, prin despartirea de Eugen Neagoe. Am stabilit deja toate elementele pentru a încheia contractul. Îi multumesc pentru tot ce a facut.

Ne vom întâlni cu dânsul si staff-ul de dinainte pentru a preda stafeta domnului Cârtu. Am negociat aspectele pentru preluarea functiei de catre Sorin Cârtu. Ne-am înteles asupra contractului. Cred într-o colabortare foarte buna, la fel cum am avut si cu Neagoe si echipa lui”, a spus presedintele clubului gorjean.
Imediat dupa prezentarea sa, Sorin Cârtu a plecat la vestiare, pentru a face cunostinta cu viitorii sai elevi, urmând sa sustina apoi antrenamentul de dupa-amiaza. Pandurii se afla pe locul al 15-lea, pozitie retrogradanta, reusind o singura victorie si doua remize în opt etape.

loading...