Fotbal : Taher: „Peseiro trebuie sa ne spuna ce se intampla”


Intră acum și în grupul de

Finantatorul Rapidului, iordanianul Fathi Taher, s-a aratat dezamagit de modul în care decurg lucrurile la echipa giulesteana. Omul de afaceri a spus ca în cel mai scurt timp oficialii clubului trebuie sa se întâlneasca cu staff-ul tehnic, în special cu antrenorul portughez Peseiro, pentru a gasi împreuna rezolvarea iesirii din criza în care se afla în acest moment gruparea visinie.
„Este o dezamagire, trebuie sa recunoastem. Eu acum nu sunt în tara, dar când ma întorc o sa stam de vorba cu domnul Peseiro. Si eu, si domnul Copos, Bunea, Toma, toti. Pentru ca nu exista justificare când pierzi atâtea meciuri. Nu e chiar normal sa pierzi acasa cu Urziceni si sa faci egal cu Brasovul, când am adus atâtia jucatori. O sa discutam si o sa vedem ce ne spune”, a spus oficialul rapidist.

Chiar daca este nemultumit de fotbalul practicat de Rapid în ultima perioada, Taher îl linisteste pe Peseiro, declarând ca postul sau nu este deloc în pericol. „Nu se pune în discutie problema sa renuntam la Peseiro. Asta nu se poate. Îl lasam pâna la finalul sezonului, asa cum am discutat când am semnat contractul. Indiferent ce se întâmpla, nu renuntam pâna la final”, a mentionat actionarul Rapidului.

În privinta vinovatului pentru seria neagra a echipei, Fathi Taher considera ca problema consta în motivarea jucatorilor. „Ceva se întâmpla, asta e clar. Dar poate asa e la nastere, mai greu. Încep sa ma gândesc ca poate nu sunt motivati. Pentru ca, fiecare jucator luat în parte, e foarte bun. Am adus jucatori buni, dar împreuna nu joaca asa cum dorim noi. Aduci 15 jucatori si pierzi meciuri, nu e chiar normal”, a precizat Taher.

Ultima victorie a Rapidului dateaza de mai bine de o luna, atunci când, pe teren propriu, elevii lui Jose Peseiro i-au învins cu scorul de 2-1 pe rivalii de la Dinamo. Apoi, a urmat o serie de esecuri. Visiniii au pierdut cu Timisoara, apoi cu Urziceniul, acasa. Au suferit si în Cupa Uefa, acolo unde au iesit cu capul plecat dupa partida cu Wolfsburg. Nici meciul care trebuia sa însemne revenirea pentru rapidisti nu s-a terminat cu bine. La Brasov, Maftei si compania nu au reusit decât un rezultat de egalitate.


Intră acum și în grupul de