Fotbal : Hagi: „Nu ma grabesc sa revin in fotbal”


Intră acum și în grupul de

Fostul antrenor al echipei din Ghencea, Gica Hagi, a vorbit marti despre partida dintre CFR Cluj si Steaua, de vineri, spunând ca va fi un meci extrem de interesant pentru ca ambele grupari se afla într-o forma de joc foarte buna.
„Si CFR si Steaua sunt în revenire de forma si cred ca echipa care va evolua mai bine se va impune. Sunt convins ca o sa fie un spectacol deosebit la acest meci. O sa fie o lupta interesanta pentru titlu, pentru ca multe echipe vor sa câstige campionatul, iar una dintre pretendente este CFR Cluj”, a spus Regele.

Referitor la posibila sa numire la CFR, Hagi a tinut sa precizeze ca nu au existat niciun fel de discutii între el si conducerea ardeleana dupa ce Andone a fost demis. „Nu ma grabesc sa revin în fotbal. Am multe proiecte personale, muncesc pentru ele, iar când va veni ziua aceea, nu se stie niciodata. Deocamdata, îmi place ce fac, vreau sa lucrez pentru mine. Depinde de oferta, depinde de ce va veni. Au fost propuneri, au fost speculatii, dar nu s-a concretizat nimic. Nu a fost nici o propunere de la CFR”, a spus fostul mare jucator.

Dificultatile lui Hagi pe banca Stelei au început tot dupa o partida contra CFR-ului, la Cluj, atunci când finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, l-a atacat dur pentru faptul ca nu i-a respectat cerintele cu privire la postul pe care sa evolueze Mirel Radoi.


Intră acum și în grupul de