Nechifor: „Vom recupera ceea ce s-a furat poporului in 2004, o guvernare PSD”


Intră acum și în grupul de

 În cadrul Conferintei judetene a PSD Suceava de miercuri, a avut loc validarea celor 14 candidati social-democrati suceveni pentru cele zece colegii uninominale pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senat.

Astfel, pentru Senat în colegiul Falticeni va candida presedintele PSD Suceava,  Gavril Mîrza,  în colegiul Vatra Dornei-Gura Humorului va candida Constantin Hutanu, fost primar al municipiului Vatra Dornei, în colegiul Radauti candideaza secretarul executiv al PSD Suceava, Corneliu Popovici, iar în colegiul Suceava fostul director al societatii Drumuri si Poduri SA Suceava, Eugen Girigan.

În colegiile pentru Camera Deputatilor din zona Falticeni vor candida actualul deputat Ioan Stan si eurodeputatul Catalin Nechifor, în cele trei colegii din zona Suceava vor candida actualul deputat Mirela Adomnicai, consilierul local Neculai Bosancu si directorul CCI Suceava, Ovidiu Dontu.

În colegiul Vatra Dornei va candida pentru Camera Deputatilor actualul deputat Petrica Tarniceru,  în colegiul Câmpulung Moldovenesc-Gura Humorului va candida omul de afaceri sucevean Nicolae Beraru, iar în colegiile din zona Radauti vor candida Mihai Frunza, fost primar al municipiului Radauti si Titi Petre, fost sef al Oficiului de Cadastru Suceava.

În colegiul electoral Siret va candida actualul deputat Eugen Bejinariu, care a fost ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului în guvernarea 2000-2004 si premier interimar în decembrie 2004, de la alegerea lui Adrian Nastase în functia de presedinte al Camerei Deputatilor si pâna la instalarea Guvernului condus de Calin Popescu Tariceanu.

Prim-vicepresedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor, a declarat ca PSD Suceava îsi propune sa câstige la alegerile parlamentare din 30 noiembrie jumatate din numarul de parlamentari, doi senatori si cinci deputati, alesi pe vot uninominal. „Pornim în aceasta campanie electorala convinsi ca la aceste alegeri parlamentare vom recupera ceea ce s-a furat poporului în 2004, o guvernare PSD”, a spus Nechifor. Acesta a aratat ca dupa alegerile parlamentare. PSD va forma noul guvern, iar premier va fi Mircea Geoana.

Consiliul Judetean al PSD Suceava a aprobat si lista delegatilor la Congresul extraordinar al PSD, care se va desfasura în 27 septembrie si la care vor participa si reprezentanti ai Partidului Conservator. 


Intră acum și în grupul de