Fotbal. Partida Poli Iasi – Farul se va rejuca in octombrie

Confruntarea dintre Poli Iasi si Farul Constanta care trebuia sa se dispute în etapa a cincea a Ligii 1, dar care a fost amânata din cauza unor probleme la nocturna stadionului „Emil Alexandrescu”, a fost reprogramata pentru data de 12 octombrie.
Decizia reprogramarii i-a revoltat pe oficialii constanteni. Acestia rugasera sa nu se ia nicio decizie în privinta cazului „nocturna”, deoarece clubul Farul va depune o adresa la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. „Nu am primit nimic de la LPF, nu stiu de ce s-a decis reprogramarea. Noi am facut o nota scrisa la FRF si le-am cerut sa nu reprogrameze meciul cu Poli Iasi, pentru ca noi vrem sa ne adresam direct la TAS”, a spus directorul executive al clubului Farul, Dan Pâra.

De cealalta parte, iesenii considera cazul drept unul încheiat si se vor pregati pentru meciul de la jumatatea lunii octombrie. „Decizia de programare a partidei este justa, din moment ce atât Comisia de Disciplina, cât si cea de Apel ne-au dat dreptate. Din punctul nostru de vedere, acest caz este încheiat, noi vom pregati partida de pe 12 octombrie”, a declarat presedintele executiv al Iasiului, Sorin Boca.

loading...