Flutur: „Lupta PSD Suceava trebuie sa inceapa cu explicatii”


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean si al Organizatiei judetene a PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, ca PSD Suceava ar trebui sa înceapa lupta cu actuala conducere a administratiei judetene „cu explicatii” privind modul în care a fost administrat judetul în ultimii 12 ani. „Lupta lor trebuie sa înceapa cu explicatii”, a afirmat Flutur, dupa ce miercuri, PSD Suceava a anuntat ca a încetat perioada de gratie oferita administratiei locale PD-L.

Seful administratiei judetene sucevene a aratat ca PSD Suceava ar trebui sa ofere explicatii despre „asfaltul electoral”, care a fost turnat fara sa existe fonduri prevazute sau despre problemele existente la programul judetean de utilitati „Suceava-Utilitati si mediu la standarde europene”.

Flutur a mai adaugat ca este normal ca PSD Suceava sa anunte ca monitorizeaza activitatea administratiei judetene, condusa în prezent de PD-L, dar considera ca, înainte de a face aprecieri, trebuie sa plateasca „decontul” guvernarii locale PSD din ultimii 12 ani.

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a anuntat miercuri, în cadrul Conferintei judetene extraordinare a PSD Suceava, ca perioada de gratie, pe care a acordat-o administratiei locale PD-L dupa alegeri, a încetat si a acuzat actuala conducere a judetului de favorizare a clientelei politice. ­


Intră acum și în grupul de