Fostul antrenor al CFR-ului ar putea antrena in Liga Campionilor


Intră acum și în grupul de

În fiecare dimineata Prosport va ofera cele mai interesante articole aparute în presa româneasca. Revista presei aduna cele mai bune materiale si interviuri aparute în toate ziarele zilei în curs.

Fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, Ioan Andone, ar putea ajunge pe banca tehnica a ucrainienilor de la Sahtior Donetsk, acolo unde l-ar putea înlocui pe Mircea Lucescu.

Formatia patronata de Rinat Akhmetov se afla abia pe locul 11 în clasament, dupa opt etape scurse, iar presa din tara vecina îl da ca aproape demis pe antrenorul român.

Potrivit CanCan, Ioan Andone nu infirma aceasta posibilitate, preferând sa precizeze doar ca are un respect deosebit pentru Lucescu senior, pe care îl considera un tata spiritual.

„Am avut ceva oferte, si din tara, si din strainatate. Mai am si mai astept propuneri. Voi merge, la finalul saptamânii, trei zile, în Ucraina, sa vad doua meciuri: Metalurg – Sahtior si Sahtior – Barcelona. Ambele, la Donetk”, a spus Andone, care a refuzat sa comenteze posibilitatea de a-l înlocui pe Mircea Lucescu.

„Am un respect extraordinar pentru nea Mircea! Tin la dânsul ca la tatal meu, atât pot sa spun”, a spus Andone .


Intră acum și în grupul de