Un tânăr din Stupicani, băut și cu permisul suspendat, a intrat cu mașina într-o autoutilitară și a fost rănit


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din Stuplicani este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce joi după amiaza, având permisul suspendat și fiind băut, a condus un autoturism în interiorul comunei și a lovit o autoutilitară care circula regulamentar, fiind rănit.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi,  în jurul orei 16:00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177B, în interiorul comunei Stulpicani, pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, un localnic de 27 de ani, a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 27 de ani.

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 47 de ani, care circula regulamentar și de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 27 de ani, după care, la spital,  li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 27 de ani are permisul de conducere suspendat, dovada înlocuitoare fiind valabilă până la 16.02.2018.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pe numele tânărului pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată” şi „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de