Temperatura resimțită sâmbătă dimineața la Suceava:-19 de grade Celsius. La Rădăuți -21 grade Celsius și -4 grade Celsius la Poiana Stampei

Temperatura resimțită sâmbătă dimineața la ora 7:00 în județul Suceava era de la -21 de grade Celsius la Rădăuți, la -19  grade Celsius la Suceava și -4  grade Celsius la Poiana Stampei.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la aceeași oră, temperaturile măsurate erau de -10 grade Celsius la Suceava, de -11 grade la Rădăuți și de -4 grade Celsius la Poiana Stampei.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo valabilă până duminică de precipitații și vânt.

În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații în majoritatea regiunilor. Va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Banat și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Ninsorile vor fi moderate cantitativ, îndeosebi în sud-vestul țării, iar în zona Munților Banatului și în cea de vest a Carpaților Meridionali se va depune strat nou de zăpadă mai consistent.

Temporar intensificări ale vântului vor fiîn sudul Banatului, unde rafalele vor atinge în general 55…60 km/h, precum și în zona montană înaltă, cu viteze de 70…90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse, de 40…50 km/h, vor fi și în regiunile extracarpatice, arată ANM.

loading...