Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, merg la Bruxelles la decernarea premiului Suceava-destinație europeană de excelență. Suceava va intra în rețeaua europeană a destinațiilor de excelență EDEN


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean  Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că împreună cu viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi și cu managerul de proiect, Laura Ursu din cadrul CNPIT Suceava vor participa în perioada 22-23 martie, la Bruxelles, pentru a participa la ceremonia de decernare a premiului Suceava-destinație europeană de excelență.

Flutur a spus într-o conferință de presă că invitația a fost din partea Comisiei Europene, DG Grow, pentru a participa la festivitățile prilejuite de decernarea premiilor destinație europeană de excelență prin proiectul EDEN.

Astfel, în data de 22 martie se va desfășura Gala EDEN 2018 când Suceava și alte 17 destinații din tot atâtea țări ale UE, iar în 23 martie Suceava va participa la întrunirea rețelei EDEN, unde România este membru din 2006.

„Voi semna acordul de aderare la rețeaua EDEN. Suceava are această onoare. Sunt bucuros că particip alături de omul care a muncit cel mai mult la acest proiect, Laura Ursu”, a spus Flutur.

El a menționat că din partea municipiului Suceava va participa viceprimarul Lucian Harșovschi.

Primarul Ion Lungu a primit anul trecut de la Ministerul Turismului din România diploma prin care se certifică faptul că Suceava a câștigat competiția ”Destinație Europeană de Excelență”.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de