Un sucevean a fost reținut în județul Bacău după ce polițiștii au găsit în mașina lui peste 20.000 de pachete de țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Bacău au confiscat peste 400.000 de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă, iar un bărbat de 40 de ani din județul Suceava a fost reținut.

Potrivit Poliției Române, marți,  poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit pentru control,  pe DN 2, în comuna Filipeşti, un bărbat, de 40 de ani, din judeţul Suceava, care conducea un autoturism.

 

În urma controlului efectuat, polițiștii au depistat în interior 409.600 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propuneri legale.

În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.(N.B.)


Intră acum și în grupul de