A venit toamna, deci e vremea prajiturilor!


Intră acum și în grupul de

Vine o vreme, vorba cântecului, când nu ai încotro si renunti sau scurtezi plimbarea de seara – se întuneca devreme, vântul e cam rece, frunzele îngalbenesc, mai apare un nor ce e gata sa ne ude- si e cam neplacut daca ne surprinde fara umbrela… Hei, gata!

Vine o vreme, draga doamna când îti face mare placere sa te aduni pe lânga binefacatoarea caldura a bucatariei, alaturi de cei dragi.

Si cum esti o amatoare de dulciuri, toata vara ai suferit cu gândul la placintele si prajiturele dulci si pufoase…Te-ai abtinut nu numai sa le faci, dar si sa le cumperi! Silueta, caldura sufocanta, terasele- sunt câteva din motivele care nu te-au lasat sa te lingi pe degete de placere.

Acum, vremea e racoroasa, de toamna, si e binevenit sa-ti inviti familia la un festin…dulce.

Si, apropo, sunt luni de zile de când nu ai mai stat serios de vorba cu copilul tau, nu? Ai remarcat ca vara ti la mai „înaltat” si s-a mai transformat? Sa îti spunem un secret? Prajiturile dezleaga…limbile!

Deci ai toate motivele sa mergi în piata si sa cumperi fructe pentru a face niste dulciuri minunate. Daca ai timp, atunci cumpara mai multe sa faci si nitica dulceata ca vorba aia, vine îndata iarna iar cei dragi au nevoie de calorii.      


Intră acum și în grupul de