Gasit inconstient langa tractor


Intră acum și în grupul de

Un tractorist a fost gasit inconstient lânga tractor, iar în drum spre dispensar a decedat. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, sâmbata, în jurul orei 16.10, prin „S.N.U.A.U. 112”, institutia a fost sesizata despre faptul ca I. TRAIAN, în vârsta de 35 ani, din comuna Slatina, a fost gasit decedat la marginea satului Gainesti, la mica distanta de tractorul pe care îl conducea.

Politistii au aflat ca sâmbata dupa-amiaza, barbatul s-a deplasat de la domiciliu cu tractorul proprietate personala marca „U650” catre Cantonul Silvic „Suha Mica”, fiind gasit în stare de inconstienta pe drumul forestier „Cucuius”, iar tractorul era împotmolit în teren, având motorul pornit. Întrucât tractorul nu avea cabina, era neomologat si prezenta joc la sistemul de directie, exista posibilitatea sa se fi dezechilibrat si a cazut.

În timp ce I. Traian era transportat spre dispensarul din localitate, a decedat.

Politia continua cercetarile în vedere stabilirii cu exactitate a conditiilor producerii evenimentului, iar dupa efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii, se vor lua masurile legale ce se impun. 


Intră acum și în grupul de