Portarul nationalei a renuntat la burlacie!


Intră acum și în grupul de

Portarul nationalei a renuntat la burlacie si a oficializat legatura pe care o avea cu partenera sa de viata, Iulia Debretini. Cei doi si-au unit destinele la Bistrita, oras din care este Iulia, ceremonia desfasurându-se sâmbata la ora 12:00, într-un cadru restrâns. La ea nu au participat decât membri ai familiei si câtiva apropiati, dar niciun coechipier de la Dinamo. De fapt, acestia nici nu au stiu de eveniment, mirându-se atunci când au aflat ca Lobont nu se întoarce cu echipa la Bucuresti, ci ramâne la Bistrita, dupa meciul cu Gloria. Goalkeeper-ul nationalei si actuala sa sotie sunt împreuna de la începutul anului, dar câteva luni au pastrat discretia asupra relatiei lor.

Sunt de noua luni împreuna
­
Pentru prima data au aparut în public în luna mai, în vacanta oferita de FRF tricolorilor înainte de Euro. Atunci, Bogdan si Iulia au stat mai mult izolati de restul perechilor de tricolori, lasând impresia ca sunt foarte îndragostiti unul de altul. Ulterior, ea l-a sustinut din tribune si la meciurile de la Euro, iar relatia s-a cimentat, decizia casatoriei fiind luata luna trecuta. Cei doi locuiesc de mai mult timp împreuna, împartind apartamentul fotbalistului din zona Dorobanti. Iulia Debretini lucreaza la o banca din Capitala, detinând o functie importanta si fiind independenta din punct de vedere financiar.

Deoarece programul jucatorului nu le permite acum ca ei sa plece în luna de miere, ace?tia au amânat vacanta pentru sfârsitul anului, când vor sa calatoreasca spre o destinatie exotica. Unul dintre cei care l-au felicitat imediat pe Lobont a fost cel mai bun prieten al sau, Cristi Chivu, care l-a sunat din Italia.
­


Intră acum și în grupul de